Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Φύγε 'συ, έλα εσύ...

 Ο Ιανουάριος* έφυγε. Αποτελεί πλέον παρελθόν. Ήταν σαφέστατα καλύτερος απ' ότι περίμενα. Και πάλι όμως δεν κατάφερα να κάνω κάποια πράγματα που ήθελα, όπως το να μπω σε ένα πρόγραμμα. Να τα βάλω όλα- ή τουλάχιστον τα περισσότερα- σε τάξη. Τέλος πάντων...
 Πριν λίγα λεπτά μπήκε η 6η μέρα του Φλεβάρη. Ο δεύτερος μήνας του 2012 μετράει σχεδόν μια εβδομάδα! Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την αλλαγή του μήνα γιατί- όπως και κάθε άλλη φορά- βλέπω την αλλαγή αυτή ως ευκαιρία για μια νέα αρχή. Ελπίζω αυτήν την φορά να τα καταφέρω. Γιατί πραγματικά το χρειάζομαι..!
 Μέχρι τώρα πάντως όλα καλά!

*Δεν ήταν ο μήνας μου αλλά θα είναι η χρονιά μου!! Το πήρα απόφαση!

5 σχόλια:

Leviathan είπε...

Το πήρες απόφαση!!!!! Τελειααααα :) καλη εβδομάδα!!!!

Unknown είπε...

euxomai loipon na mpoune ola se mia taksi opws prepei kai na ginoun ola opws ta thes! kai oson afora to proigoumeno post sou gia to ti theleis na kaneis kai ti prepei anamesa se sxoles, h apanthsh einai mia. tha kaneis auto pou sou aresei me trela! tipota ligotero omws. milaei h empeiria. euxaristw gia thn episkepsh :)

Β. είπε...

καλη τυχη :) δεν ειμαι και ο πλεον αισιοδοξος ανθρωπος αλλα μπορω να στειλω οση αισιοδοξια εχω! καλως σε βρηκα Τρελοκαπελά!

Δανάη είπε...

Καλή τύχη τότε!

Κι εγώ τα ίδια λέω, να δούμε τι θα γίνει! :)

Mad Hatter είπε...

◆Leviathan... Για ακόμη μια φορά!! :P Ελπίζω μόνο αυτήν την φορά να κρατήσει.

◆Tallulah... Σ'ευχαριστώ πολύ!! Μακάρι να πάρω την σωστή απόφαση, να μην το μετανιώσω και να τα καταφέρω! Περιμένω πως και πως για την ώρα που θα πάρω την τελική μου απόφαση... Είναι βάσανο μέχρι τώρα.

◆Πέιπερ Πλειν... Ευχαριστώωω!! Στείλε όση μπορείς γιατί πραγματικά έχω ανάγκη από μπόλικη!!! :)

◆Δανάη... Σ'ευχαριστώ! Άιντε να δούμε τι θα γίνει..! :)