Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

''One Day''

 Ήθελα να δω το ''Μια Ημέρα'' εδώ και πάρα πολύ καιρό. Από όταν ακόμη παιζόταν στους κινηματογράφους, όμως δυστυχώς δεν το είχα καταφέρει.  Το Σάββατο το βράδυ λοιπόν, το είδα..!

Twenty years. Two people.

 Αφού περνούν την βραδιά της αποφοίτησης τους μαζί, ο Ντέξτερ και η Έμμα εμφανίζονται κάθε χρόνο στις 15 Ιουλίου για να δούμε που βρίσκονται οι ζωές τους. Αυτή η ημέρα άλλες χρονιές τους βρίσκει μαζί, άλλες χώρια.
 Σε σκηνοθεσία Lone Scherfig (''An Education'') και με την Anne Hathaway* να πρωταγωνιστεί- μαζί με τον Jim Sturgess, εγώ προσωπικά δεν θέλω τίποτα άλλο. Από τα πρώτα λεπτά πέρασε στις αγαπημένες μου και την προτείνω ανεπιφύλακτα..!
 Μοναδική, υπέροχη...

 * Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια το πόσο πολύ την αγαπώ...

5 σχόλια:

Leviathan είπε...

θα τη βάλω λοιπόν στα προσεχώς!!! καλή εβδομάδα! φιλιααααα!

Γλύκα είπε...

Αρκετά καλή μεταφορά του βιβλίου, αν και το βιβλίο παραμένει καλύτερο, όπως συμβαίνει συνήθως σ'αυτές τις περιπτώσεις (εξαιρείται ο Άρχοντας των Δακτυλιδιών βεβαίως βεβαίως).

Απ' ό,τι βλέπω έχω παρεμφερή γούστα στις ταινίες, οπότε ιδού μια ταινιοπρόταση (η ταινία βγαίνει στις αίθουσες το Μάρτιο, αλλά έχω διαβάσει το βιβλίο και ήταν καταπληκτικό και το τρέιλερ είναι πολλά υποσχόμενο σε σχέση με το βιβλίο):

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=p-5ANq4sAL0

Γλύκα είπε...

Διόρθωση:
*έχουμε παρεμφερή γούστα στις ταινίες!

Mad Hatter είπε...

◆Leviathan... Ελπίζω να σου αρέσει..! Επίσης καλή εβδομάδα!! :)

◆Γλύκα... Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο αν και θέλω πολύ! Σίγουρα όμως θα το κάνω προσεχώς! Συμφωνώ πάντως. Οι ταινίες συνήθως υστερούν κατά πολύ σε σχέση με τα βιβλία...
The Hunger Games! Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια όμως δεν έχω καταφέρει μέχρι τώρα να διαβάσω τα βιβλία της σειράς... Ίσως κάνω την αρχή βλέποντας την ταινία τον Μάρτιο... (Συμπαθώ ιδιαίτερα την πολλά υποσχόμενη Jennifer Lawrence..!) :)

Πέιπερ Πλέιν είπε...

λες να διαβασω το βιβλιο πρωτα; :) προσεχως!