Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Hello 2012!

 Το 2011 αποτελεί επισήμως παρελθόν. Ανήκει στην ιστορία.
 Προσωπικά δεν μπορώ να κάνω συνολικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, αφού θεωρώ πως για 'μένα το '11 και το '12 είναι στενά συνδεδεμένα. Πάντως οφείλω να ομολογήσω πως σε γενικές γραμμές ήταν... λοιπόν.. δεν έχω λόγια..! Πάντως χαίρομαι αρκετά που έφυγε. Αυτό νομίζω τα λέει όλα. 
 Ήταν μια χρονιά περίεργη. Στο μεγαλύτερο μέρος της ήταν άσχημη χρονιά. Έχασα από κοντά μου έναν άνθρωπο για τον οποίο νοιαζόμουν πολύ, κινδύνεψα να χάσω άλλον ένα και μέχρι και στην αλλαγή του χρόνου ένιωθα μόνος.
 Όμως, θα θυμάμαι αυτήν την χρονιά για άλλους λόγους. Γιατί θέλω να πιστεύω πως αυτή την χρονιά ωρίμασα, σκέφτηκα, έγινα έστω και λίγο -ή τουλάχιστον προσπάθησα να γίνω- καλύτερος άνθρωπος. Ευχαριστώ λοιπόν 2011. Δεν θα σε θυμάμαι με κακία. :)

 Όσο για την νέα χρονιά, που δεν μπήκε με τον καλύτερο τρόπο, εύχομαι σε όλους τα καλύτερα. Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου το '12 να είναι η πιο μαγική χρονιά όλων μας. Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας, να πραγματοποιηθούν τα ήδη υπάρχοντα όνειρα μας, αλλά  και να κάνουμε περισσότερα. Εύχομαι να ερωτευθούμε και να γελάσουμε με την ψυχή μας. Ας κάνουμε αυτή την χρονιά αξέχαστη!
 Καλή χρονιά!

1 σχόλιο:

Leviathan είπε...

nai sto gelio! nai ston erota loipon!!!!!!!! :) polla filiaaaaaa! kai pali kali xronia!! :)