Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012

Untitled

 Γειαααα!
Μετά από πολύ καιρό, και πάλι εδώ! Έχουν τελειώσει όλα πλέον! Ποιες Πανελλαδικές και ποιο άγχος..;! 
 Δεν περίμενα ότι θα το έλεγα, αλλά τελικά, δεν ήταν τίποτα. Δεν ήταν η σκληρή κι επίπονη διαδικασία που πίστευα ότι θα είναι. Μόλις πάρεις τα θέματα στα χέρια σου, όλα είναι εντάξει. Άντε να αγχωθείς λίγο τα πρώτα λεπτά αφού βγεις απ' την αίθουσα. Μετά είναι όλα ok! Γιατί -ό,τι κι αν έκανες, επιτέλους- πέρασε...
 Τα θέματα μας ήταν περίεργα... Όχι τόσο δύσκολα, όσο ιδιαίτερα. Πάντως σε κάποια μαθήματα, ακόμη και ο ελάχιστα διαβασμένος μπορούσε να πιάσει αξιοπρεπή ποσοστά. 
 Ναι, η έκθεση ήταν δύσκολη. Μόνο για την περίληψη του κειμένου και την παραγραφοποίηση χρειάστηκα πάνω από μια ώρα, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος από την έκθεση, το θέμα της οποίας ήταν εύκολο. Στην λογοτεχνία έπεσε ίσως το πιο εύκολο θέμα της κατεύθυνσης μας, δηλαδή ο Καβάφης, τον οποίο πολλοί είχαν απαξιώσει καθώς ήταν το κύριο αντίsos. Στα αρχαία συνέβη κάτι παρόμοιο. Κανείς δεν περίμενε Αριστοτέλη για 5 χρονιά. Εγώ προσωπικά δυσκολεύτηκα, κυρίως στο άγνωστο. Τα θέματα της ιστορίας ήταν αντικειμενικά πολύ εύκολα. Ζητούσαν πολύ απλά πράγματα. Τα λατινικά ήταν ευκολότερα απ' ό,τι περίμενα αλλά έκανα κάτι βλακείες! Το μάθημα επιλογής μου, η Βιολογία ήταν πολύ εύκολη, ιδιαίτερα σε σύγκριση με προηγούμενες χρονιές, αλλά είχε δύο ερωτήματα, τα οποία δεν απαντώνται ξεκάθαρα στο βιβλίο, με αποτέλεσμα να χαθούν πολύτιμες μονάδες κι από εκεί χωρίς λόγο.
 Αυτή την μιάμιση εβδομάδα μετά τις εξετάσεις την ευχαριστήθηκα πολύ. Πάντως ό,τι έγινε, έγινε. Θέλω να ελπίζω ότι όπως κι αν έρθουν τα πράγματα, θα είναι για καλό. Κι έτσι  π ρ έ π ε ι  να είναι. Το άγχος, όμως, δυστυχώς επανέρχεται, αυτή τη φορά για τα αποτελέσματα... 
  


6 σχόλια:

Behind Blue Eyes είπε...

ελευθερίαααααααα! πραγματικά σε ζηλεύω πάρα πολύ!!
σου εύχομαι να τα έχεις πάει πολύ καλά και να περάσεις εκεί που θέλεις! αλήθεια τι σχολή θες;
πολλά φιλιά!

χριστίνα.. είπε...

Θεωρητική λοιπόν, ε; Και εγώ...!
Καλά αποτελέσματα!!!

Leviathan είπε...

Χάρηκα πολύ με αυτά που διάβασα!!! Καλά αποτελέσματα εύχομαι!!!! θα τα πας περίφημα είμαι σίγουρος!!!φιλιά!!

Δανάη είπε...

Καλά αποτελέσματα και καλό καλοκαίρι!!
Κι εγώ είχα αγχωθεί πολύ περιμένοντάς τα, αλλά είμαι σίγουρη απ'αυτά που διαβάζω ότι τα'χεις πάει μια χαρά!!

Ομολογουμένως ήταν μία σχετικά καλή χρόνια για τη θεωρητική, εν αντιθέσει με θετική+τεχνολογική.

Mad Hatter είπε...

◆Behind Blue Eyes... Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! Μακάρι να είναι όλα καλά! Δεν έχω αποφασίσει κάτι συγκεκριμένο. Έχω στο μυαλό μου πολλές σχολές που με ενδιαφέρουν πάντως. Απλά προς το παρόν τουλάχιστον καμία δεν μου έχει ''κολλήσει''!

◆Χριστίνα... Θεωρητική ναι..! Σ' ευχαριστώ πάααρα πολύ!! Και για 'σένα ό,τι καλύτερο..!

◆Leviathan... Πάντοτε εμψυχωτικός! Ευχαριστώ πάρα πολύ! :) :)

◆Δανάη... Ναι ήταν αρκετά καλή χρονιά για εμάς. Και πάλι όμως έπρεπε να έχεις κάνει αρκετά καλό διάβασμα γιατί τα θέματα μας ήταν τα πλέον μη αναμενόμενα! Σε ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να είναι όλα τέλεια..! :)

Leviathan είπε...

Να σαι καλά!!! Πολύ καλό σου βράδυ!!