Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Who The Hell Knows?!

 ''Όταν ήμασταν πέντε χρονών, μας ρώτησαν τι θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε. Οι απαντήσεις μας ήταν αστροναύτες, πριγκίπισσες ή πρωθυπουργοί. 
 Στα δέκα, μας ρώτησαν και πάλι και απαντήσαμε αστέρες της ροκ, καουμπόηδες ή χρυσοί ολυμπιονίκες.
 Αλλά τώρα που έχουμε μεγαλώσει, θέλουν μια σοβαρή απάντηση. Λοιπόν... πώς σας φαίνεται αυτό: Ποιος στο καλό ξέρει;!
 Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρουμε σκληρές και βιαστικές αποφάσεις, είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε λάθη. Να πάρουμε το λάθος τρένο και να κολλήσουμε... κάπου. Να ερωτευτούμε -πολύ. Να πάμε στην φιλοσοφική γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε καριέρα απ' αυτό. Να αλλάξουμε γνώμη. Έπειτα να ξαναλλάξουμε, γιατί τίποτα δεν είναι μόνιμο.
 Γι' αυτό ας κάνουμε όσα περισσότερα λάθη μπορούμε. Με αυτόν τον τρόπο, όταν μας ρωτήσουν ξανά τι θέλουμε να γίνουμε... δεν θα πρέπει να μαντέψουμε. Θα ξέρουμε.''

-Eclipse

12 σχόλια:

Behind Blue Eyes είπε...

αυτή η ανάρτηση ήρθε τη στιγμή που είχα τέτοιου είδους κουβέντα με ένα φίλο μου! πάντα ήθελα να γίνω ψυχολόγος μα πλέον δε βρίσκω ενδιαφέρον σε αυτό. και γενικά δε με συναρπάζει τίποτα ώστε να θέλω να το ακολουθήσω ως επάγγελμα.. έχω 2 χρόνια ακόμα βέβαια για να αποφασίσω και ελπίζω να πάρω τη σωστή απόφαση!
να κάνεις αυτό που θέλεις και όχι αυτό που σου επιβάλλουν,μόνο έτσι θα είσαι χαρούμενος!:)
καλό βράδυ!

Leviathan είπε...

Δε νομίζω πως κανένας το ξέρει με σιγουριά....πολυ καλησπερα σου!!

Mad Hatter είπε...

◆Behind Blue Eyes... Πριν 2 χρόνια είχα αποφασίσει. Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα... Αυτά τα 2 χρόνια όμως έχουν αλλάξει όλα τόοοσο πολύ! Προς το παρόν προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Ας γίνει ό,τι είναι γραφτό μου..! :)
Εσύ πάντως έχεις χρόνο να το σκεφτείς καλά.. Μπορεί προς το παρόν να μην σε ενδιαφέρει κάτι, αλλά σιγά σιγά σίγουρα κάτι θα σου κινήσει το ενδιαφέρον..!

◆Leviathan...Κι εγώ αυτό νομίζω. Λίγα είναι τα παιδιά που ξέρουν από αυτήν την ηλικία τι π ρ α γ μ α τ ι κ ά θέλουν να κάνουν στην ζωή τους... Οι περισσότεροι απλά κοκορεύεονται ότι το ξέρουν! Καλησπέρα! :)

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο,αρκετοί δεν ξέρουν πιο επάγγελμα θα ακολουθήσουν,είναι δύσκολο να πάρουμε μια τέτοια απόφαση σ' αυτή την ηλικία.
Ας γράψουμε καλά στις πανελλήνιες και βλέπουμε(:

ήλι είπε...

κι ομως ειμαστε στην τελικη ευθεια, ναι ξερω τι θελω να γινω.και πολυ απο εμας.ισως. το θεμα ειναι, πως στο διαολο θα παμε;;; το μελλον ειναι αβεβαιο κ ολα συμβαινουν για καποιο λογο!
-- παντως εγω οτι και να γινει...
θα γινω πριγκιπισσαααα.
φιλια πολλα.καλως με βρηκες. :)

Mad Hatter είπε...

◆Κάποια*... Το θέμα είναι ότι πολλές φορές αυτό μας επηρεάζει τόσο πολύ και στο τέλος δεν μπορούμε να αποδώσουμε τώρα, την κρίσιμη στιγμή... :/

◆ήλι... Αν είναι έτσι τότε σας ζηλεύω!!! Όλη αυτή η αβεβαιότητα για τα π ά ν τ α είναι τόοοοσο καταρακωτική! Καλώς αλληλοβρεθήκαμε! :)

Owl Mommy Βέρα είπε...

Και τι έγινε αν δεν ξέρεις τώρα? Ξεκίνα με καλά εφόδια και κάνε ότι σου αρέσει στην πορεία! Μπορεί και ν'αλλάξεις μετά..δεν πειράζει! Αρκεί να σ'αρέσει!

Leviathan είπε...

Καλό μήνα και καλό κουράγιο εύχομαι!! φιλιά!!! :)

Ανώνυμος είπε...

Αχ... δίνεις Πανελλαδικές...?!
Καλή, καλή,...καλή επιτυχία σου εύχομαι!! :)
Όλοι έχουμε βρεθεί από αυτή την θέση! Έμαθα, το θέμα της Έκθεσης ήταν λίγο δύσκολο, ε?! Μην ανησυχείς και κάνε κουράγιο! Ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται!
Είναι απλώς μία μικρή δοκιμασία από όλες αυτές που έχεις να περάσεις και να γευτείς στο μέλλον (τι είπα......!) Τώρα, θα μου πεις, ποιο μέλλον...(αυτό που μας έφτιαξαν) η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να βρω απάντηση σε αυτό, μόνο ελπίδα!

Και πάλι καλή επιτυχία σε σένα και σε όλα τα παιδιά που τραβάνε το ίδιο ζόρι!

Τα λέμε! ^_^

Leviathan είπε...

Πολυ καλη επιτυχία σου εύχομαι!! Φιλιαααααα :)

Ανώνυμος είπε...

εγώ μπορεί να μην ξέρω τι θα γίνει επαγγελματικά αλλά ξέρω τι θέλω να γίνω. Άνθρωπος...

Mad Hatter είπε...

◆Leviathan... Σε ευχαριστώ πάααρα πολύ! :)

◆Μαμά Κουκουβάγια Βέρα... Μακάρι όλα να γίνουν για το καλύτερο.. Σε ευχαριστώ πολύ!!

◆ΝέΜεΣις... Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! Η έκθεση -σαν κριτήριο- ήταν... περίεργο.. Τώρα ό,τι έγινε έγινε όμως. Θα δείξει! :) :)

◆Fade Shadow... Όλοι μας αυτό θέλουμε.. Εγώ νομίζω όμως πως 'άνθρωποι' γεννιόμαστε.. :)

Σας ευχαριστώ πολύ όλους!