Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Bitch, You 're Alive Only Because It's Illigal To Kill You.

 Στην ζωή μας συναντάμε πολλούς ανθρώπους. 
 Κάποιους τους συμπαθούμε, ενώ κάποιους άλλους όχι. Με κάποιους τα βρίσκουμε, ενώ με άλλους όχι. Το σημαντικότερο όμως -κυρίως για το δικό μας καλό- είναι να διατηρούμε καλές σχέσεις με όλους. Να ενδιαφερόμαστε, να επικοινωνούμε και να ερχόμαστε κοντά με αυτούς που ταιριάζουμε, να αδιαφορούμε για αυτούς που δεν ταιριάζουμε ή που μας αφήνουν παντελώς αδιάφορους. 
 Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι. Αυτοί που όσο κι αν προσπαθήσεις δεν μπορείς να τους αγνοήσεις, δεν μπορείς να αδιαφορήσεις. Αναφέρομαι σε αυτούς που σε νευριάζουν τόοοσο πολύ όσο τίποτα άλλο. Αυτούς που δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις με χιούμορ. Αυτούς που σκέφτεσαι όλη μέρα με τρία βελάκια καρφωμένα στο κούτελο και -για πρώτη φορά- παραβλέπεις το γεγονός ότι είσαι και θέλεις να παραμείνεις καλός άνθρωπος. Αυτά τα άτομα είναι τόσο ηλίθια, τόσο σπαστικά που δεν μπορείς να κρατήσεις για πολύ το χαμόγελο και τον καλό σου εαυτό απέναντι τους. 

Πραγματικά...

 Φέτος γνώρισα ένα από τα πιο αντιπαθητικά άτομα που θα μπορούσατε να φανταστείτε. Ο Χ είναι... είναι...!! Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς το συγκεκριμένο πρόσωπο. Για πρώτη φορά στην ζωή μου μπαίνω στην διαδικασία να αλλάζω όοολο μου το πρόγραμμα μόνο και μόνο για να μην έρθουμε σε επαφή. Έχω αρχίσει να πιστεύω πως κάποια στιγμή θα εκραγώ. Και το ξέσπασμα θα είναι υπερμέγεθες.

* Πρέπει να τονίσω ότι αυτή η άποψη αντιπροσωπεύει το σύνολο των κοινών γνωστών μας και ότι δεν πρόκειται για κάτι προσωπικό. Μην με παρεξηγήσετε κιόλας.. :)

6 σχόλια:

Δανάη είπε...

Άντέ μωρέ, ποιος θα σε παρεξηγήσει; Εγώ πάντως...όχι. xD

Πάντως,εγώ λέω, αφού η περίπτωση είναι τόσο ακραία, να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και να ξεσπάσεις.
Ας μην καταπιεζόμαστε,ρε αδερφέ.

Στο κάτω-κάτω γιατί να συμβιβαζόμαστε και να υπομένουμε τον 1ο τυχόντα; :P

Και στο λέω εγώ αυτό, που'χω βριστεί με κάμποσα ''ενοχλητικά'', ας το πούμε άτομα. :P

Καληνύχτα! :)

Leviathan είπε...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα...απλά, και το λέω χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, υπάρχουν πολλοί τέτοιοι δυστυχώς...

καλό Σαββατόβραδο!

Unknown είπε...

Δεν αναλώνουμε τον χρόνο μας και τον εαυτό μας ούτε καν στο να σκεφτόμαστε πόσο μας εκνευρίζει ο καθένας. Χαμένος χρόνος και φαιά ουσία...

Β. είπε...

δεν θα πω να μην ασχολεισαι, μοναχα θα πω οτι την ενεργεια που δινεις στο να μισεις και να σκεφτεσαι ευρηματικους τροπους να αποφυγεις κτλ, μπορεις να την διοχετευσεις σε ανθρωπους που αγαπας και που θελεις να εισαι μαζι τους :)

φιλικα

Leviathan είπε...

Καλό βράδυ!!!!!!!!!!! :)

Mad Hatter είπε...

◆Δανάη... Όπως το βλέπω μάλλον έτσι θα εξελιχθούν τα πράγματα. Πολλά νεύρα αυτήν την περίοδο και πιθανότατα θα ξεσπάσω εκεί. Το βλέπω. Έρχεται.

◆Leviathan... Μόνο πολλοί;!! Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι... Έχω ελπίδα στους ανθρώπους - για πόσο ακόμη δεν ξέρω όμως!! :)

◆Tallulah... Συμφωνώ. Χαμένος. Αλλά κάποιες φορές δεν γίνεται να μην το κάνουμε! Οι καταστάσεις μας οδηγούν εκεί..

◆Πέιπερ Πλέιν... Αυτό προσπαθώ να κάνω. Μακάρι να το καταφέρω. Ίσως όμως επειδή είναι πιο δύσκολο δειλιάζω... :/