Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Am I The Only One?

 ''Δεν τα πάω καλά με τις αποτυχίες μου. Τις μικρές ή τις μεγάλες. Όπως και το κάθε είδους άγχος, δεν έχουν εποικοδομητική επίπτωση πάνω μου. Ξέρω άλλους ανθρώπους που η αποτυχία τους πεισμώνει, τους βάζει στο τρυπάκι να προσπαθήσουν κι άλλο, να γυρίσουν τον κόσμο ανάποδα για να πετύχουν τελικά αυτό που κυνηγούν ή έστω αυτό με το οποίο έχουν καταπιαστεί, ακόμη κι αν δεν είναι στόχος ζωής. Εγώ θέλω μόνο να ανοίξω μια τρύπα και να μπω μέσα. Να κρυφτώ από όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν απαιτήσεις και προσδοκίες από εμένα και να γίνω πάλι παιδί. Να πέσω μέσα στην απύθμενη τρύπα και να μείνω εκεί, παρέα με την Αλίκη και τον λαγό.
 Κι ύστερα κοιτάζω το ρολόι και σκέφτομαι ότι πρέπει να πέσω για ύπνο. Γιατί αύριο ξημερώνει μια σκληρή μέρα σ'αυτόν τον σκληρό κόσμο και πρέπει να βγω έξω και να αντιμετωπίσω δράκους και δαίμονες, χωρίς μαγικά σπαθιά και ραβδιά. Με γυμνά χέρια και ατσάλινη υπομονή.
 Καληνύχτα...''

6 σχόλια:

Leviathan είπε...

παλιότερα με άγχωνε πολύ η αποτυχία...ένιωθα ακριβώς όπως λες...μεγαλώνοντας άλλαξε πολύ πολύ αυτό...φάση πιστεύω πως είναι...καλή σου εβδομάδα!

Mad Hatter είπε...

Μακάρι να είναι παροδικό.. Προσπαθώ να το αντιμετωπίσω βέβαια.. αλλά.. δύσκολο, πολύ δύσκολο! Καλή εβδομάδα επίσης!! :)

Leviathan είπε...

Να προσπαθείς! θα περάσει! να σου πω την αλήθεια νομίζω πως μεγαλώνοντας γινόμαστε πιο αναίσθητοι...

φιλιααααα

Lyriel Bee είπε...

Γειά σου Τρελοκαπελά :) Η αποτυχία είναι για να μας μάθει είτε να μη τα παρατάμε, είτε να μην επιμένουμε και πολύ αν δεν μας ταιριάζει κάτι. Όπως θέλει ο καθείς το παίρνει. Όταν είσαι αρχάριος σε κάτι, η αποτυχία συγχωρείται ευκολότερα βέβαια. Αλλά οι προσδοκίες των άλλων είναι μαλακίες. Μόνο του εαυτού μας τις προσδοκίες είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε. Πόσες ζωές έχουμε, να ικανοποιούμε τις προσδοκίες και των άλλων ??? έτσι δεν είναι?
Φιλί τρελό *

Mad Hatter είπε...

Lyriel!! Αυτό σκέφτομαι κι εγώ... δεν μπορώ να κάνω κάτι στην ζωή μου μόνο και μόνο για να ικανοποιήσω κάποιους άλλους... Πάντως νομίζω πως τον τελευταίο καιρό κατάφερα να μπω σε μια τάξη κυνηγώντας την ικανοποίηση των δικών μου και μόνο προσδοκιών. :) Απλά ζηλεύω το ότι κάποιοι άνθρωποι φορτώνουν αμέσως, αντιδρούν και προσπαθούν περισσότερο.. Εμένα η αποτυχία με ρίχνει...

Leviathan είπε...

καλή εβδομάδα!!!!!!!! :)