Τρίτη, 6 Αυγούστου 2013

The Comeback

 Το Ημερολόγιο του Τρελοκάπελα δημιουργήθηκε σε μια δύσκολη περίοδο, όταν το είχα αλήθεια πολλή ανάγκη. Με βοήθησε να ξεπεράσω αρκετά εύκολα καταστάσεις και στην πορεία, ακόμη και πρόσωπα.
  Πέρασε όμως πολύς καιρός απ' την τελευταία μου ανάρτηση. Πραγματικά πολύς καιρός και λυπάμαι γι' αυτό. Ουσιαστικά, ο τελευταίος χρόνος της ζωής μου αποτυπώθηκε μόλις σε μια ανάρτηση, κι σ' αυτή, διόλου ξεκάθαρα... Ίσως αυτό να συνέβη επειδή θεώρησα πως το blog αυτό ολοκλήρωσε το σκοπό του, ή ίσως επειδή έπαψε να με βοηθά και να με στηρίζει πια.. ή απλά επειδή (και δε θέλω ούτε στο ελάχιστο να το πιστέψω) κουράστηκα να ασχολούμαι μ' αυτό.
  Ίσως απ' την άλλη να καταπιάστηκα τόσο πολύ με τη νέα μου πραγματικότητα, που απλά... το παραμέλησα όσο δεν πάει... Θέλω να πιστεύω πως αυτή, η τελευταία δηλαδή, είναι και η εκδοχή που ανταποκρίνεται όσο καμιά άλλη στην πραγματικότητα. Γιατί αλήθεια η ζωή μου φέτος, άλλαξε μέσα σε μια μόλις μέρα και συνέχισε να μεταβάλλεται στο ελάχιστο πέρασμα του χρόνου...
  Όπως και να 'χει... ένα χρόνο μετά, 2 εξάμηνα, 2 μετακομίσεις, πολλές γνωριμίες και συναισθήματα μετά... ο Τρελοκάπελας, επέστρεψε.


  Καλό βράδυ..!

1 σχόλιο:

Λύκη είπε...

Το come back μας ίσως δεν ήταν τυχαία ταυτόχρονο ! Ελπίζω πως ήρθες για να μείνεις λοιπόν!
Καλό βράδυ
- (previously) The Madhatress