Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

♫ My Heart 's A Stereo... ♪

  Η μουσική αντιπροσωπεύει συναισθήματα, σκέψεις. Κάτι διαφορετικό για τον καθένα κι όμως το ίδιο για όλους μας.
 Έτσι, έπαιζε -παίζει και θα παίζει πάντα- σπουδαίο και καθοριστικό ρόλο στην ζωή μου. Με την μουσική κλαίω, γελάω, ζω.


 Φέτος όλα τα συναισθήματα εντείνονται συνεχώς. Επηρεάζομαι πολύ περισσότερο απ' την μουσική και νιώθω ότι είναι συνεχώς στο πλάι μου. Αυτή η προσωποποίηση της είναι πολύ σημαντική για μένα.
 Αν και ακούω τα πάντα, φέτος, που η διάθεση τείνει να είναι μονίμως προς τα -πολύ- κάτω, ακούω ξανά και ξανά κάποια συγκεκριμένα κομμάτια, έτσι για να φτιάχνει η διάθεση και να επανέρχεται το κλίμα αισιοδοξίας..!
 Έτσι προσπαθώ να αποφεύγω κομμάτια όπως π.χ. το Trouble των Coldplay ή το Cough Syrup των Young the Giant και περιορίζομαι σε πιο χαρούμενα κι αισιόδοξα. Ενδεικτικά: Firework της Katy Perry, Stronger - Kelly Clarkson, Suddenly I see - KT Tunstall, Survivor/I Will Survive μια φανταστική μίξη από το Glee, Defying Gravity από το μιούζικαλ Wicked (εδώ από την Lea Michele του Glee), Strip Me και Pocketul of Sunshine της Natasha Bedingfield, το Sweet Transvestite από το φανταστικό, τ ρ ε λ ό και τρομακτικό μιούζικαλ The Rocky Horror Picture Show και το Born This Way της Lady Gaga.

*Παραλίγο να το ξεχάσω..! 30 ημέρες...

2 σχόλια:

Ξύλινος Ιππότης είπε...

άσχετο σχόλιο θα σου κάνω...
αγαπημένες σειρές τηλεόρασης...!
game of thrones!
τι σειρά...!
...
τώρα θα δω το 3ο επεισόδιο,
γιατί δεν είχα ίντερνετ στο χωριό
και αύριο θα κατεβάσω και αυτό που πρέπει να παίζεται τώρα στην αμερική..!
...
Καλό ξημέρωμα!

Mad Hatter είπε...

!!Όντως από τις καλύτερες σειρές των τελευταίων χρόνων! Εγώ δυστυχώς έχω κόψει τα πάντα φέτος, ειδικά από τα Χριστούγεννα και μετά... Οπότε το καλοκαίρι θα έχει Game of Thrones day με τα επεισόδια μαζεμένα!!